Skip to content

Årets russedugnad er digital

En smartere dugnad

Russepakka fra Wabba lar russen samle inn penger på en måte som minimerer deres risiko og innsats, men likevel gir potensiale for høyere inntjening enn normalt – ved bruk av digital spredning.

Med Gratis frakt

Alle kjøp inkluderer gratis frakt. Du som støtter russen betaler kun for varekjøpet; ikke for transporten. Varene sendes dit du oppgir en snau måned etter dugnaden er avsluttet.

Og Forutsigbarhet for alle

Etter endt dugnad mottar russen sin fortjeneste. Da blir også varene bestilt, produsert og pakket – og sendt direkte til adressen som oppføres under checkout. Varsel gis straks varen er på vei.

Russepakka fra Wabba

Slik fungerer det:

Null økonomiske forpliktelser for russen

Til forskjell fra andre innsamlingsdugnader, slipper russen med vår løsning å investere i produkter uten å ane om de vil få dem solgt.

Russens oppgave er i denne dugnaden å spre budskapet om at Russepakka finnes til så mange som de kan, og samtidig understreke at den kan kjøpes her på denne nettsiden frem til utgangen av året. Russen oppnår en god fortjeneste per salg.

Raskt og effektivt for bidragsyter

I og med at russen unngår å binde opp midler i forkant av salget, vil du som kjøper måtte vente noe lenger enn under en normal netthandel før varene dine mottas. Dette er for at russen skal ha anledning til å oppnå flest mulig salg før varene blir produsert, pakket og sendt.

Varene blir sendt snaue måneden etter innsamlingen er avsluttet.

Nytt, sunt, naturlig og næringsrikt

Årets russeprodukt er en norsk, naturlig og næringsrik bønnesnack som er lav på karbohydrater og fett og høy på vitaminer, mineraler, fiber og protein. Med andre ord: Lav på alt du vil ha lavt og høy på alt du vil ha høyt.

Dette betyr at russen i år tilbyr deg noe du faktisk får lyst til å kjøpe og nyte (til en forandring).

Kjøp kobles direkte til ønsket russ

Hver russebuss/-bil har sin unike kode som benyttes under checkout her på wabba.no/pages/russ2024. Ved å legge inn koden sikrer du at din russ (og ikke en annen) mottar pengene for kjøpet.

Kjøpet fullføres ved å velge foretrukken pakkestørrelse og deretter trykke på checkout. Koden legges inn i feltet hvor det står "Discount code".

RUSSEPAKKA 2024 – salget er i gang!

Product title

19,99 kr 29,99 kr
RUSSEPAKKA 2024 – salget er i gang!

Ditt liv Før & Etter årets digitale russedugnad fra Wabba:

FØR
ETTER
Historien bak russepakka fra wabba:

En slags artikkel

I år kan du hjelpe din favorittruss med å tjene penger til russetiden – uten å måtte investere i dopapir, sokker eller annet skvip.

Med dollartegn (kronestykker) i øynene sier nye generasjoner med kommende russ hvert år ja til å investere i dopapir, sokker, tannbørster og annet, med forhåpninger om å selge unna alt på null-komma-niks – med særdeles høy fortjeneste.

Alt med mål om å sikre inntekter til det som skal bli en 'legendarisk' russefeiring, uten å måtte jobbe (altfor) hardt for det.

– Vi kommer til å ha årets buss!, kommer det samstemt fra de unge lovende.
– Pengene kommer til å renne inn.

En sannhet med modifikasjoner
Sannheten er dessverre som oftest en ganske så annen, noe mødre, fedre, tanter, onkler, nieser, nevøer, bestemødre, bestefedre, tremenninger, faddere, bestevenner, grandonkler, grandtanter, døtre, sønner og/eller fjerne slektninger i Amerika og Kongo har fått merke:

– Varene selger seg f***s ikke enkelt – og alle synes de er dyre!, sier én i russegjengen.
– Hva skal vi gjøre nå, da? Jeg har fortsatt 100 pakker med doruller igjen, stående hjemme i gangen!", sier en annen.

Løsningen som gagner alle
Nøyaktig dette i-landsproblemet har vi i Wabba som mål å gjøre noe med, både for russen og for de pårørende.

For uten å tulle: De som står nære russen ender i mange tilfeller opp med svarte-per når de gradvis investerer i sine kubikkmeter med doruller, som attpåtil inneholder en helt annen kvalitet og papirtykkelse enn hva som er å finne i folkekjære Lambi ...

Russepakka fra Wabba og vår digitale dugnad for russen vil ikke egenhendig være i stand til å sette en stopper for inflasjonen i dopapir og sokker som selges fra russen, men vi forsøker å gjøre vårt beste i å bidra.

Nytt, sunt, naturlig og næringsrikt
Årets russedugnad tilbyr produkter fra nyetablerte Wabba, som har utviklet sin helt egen portefølje av sunn snacks basert på naturlige fava-bønner. Snacksen tilbys på veletablerte institusjoner rundt om i landet forbundet med kjøpekraft, kvalitet og opplevelser.

– Snacksen vår kan minne om en chilinøtt, med et ytre lag av crunchy mel laget med ris og tapioca og en myk kjerne av bønnen. Konsistensen og næringsinnholdet er vel å merke betydelig bedre, godt hjulpet av skreddersydde salte, søte og spicy smaker, sier Kristian Fredheim, eier og "Founding Father" av Wabba, og legger til:

– Vi vet russen verken er stolte av eller glade i å selge doruller og tannbørster, og tenkte en dugnad som denne både hjelper russen og deres pårørende med et gjentakende problem. På samme tid når vi både yngre og eldre generasjoner som vi vet bryr seg om hva de putter i kroppen, både med hensyn til næring, smak og kvalitet.

RUSSEPAKKA 2024 – salget er i gang!

Product title

19,99 kr 29,99 kr
RUSSEPAKKA 2024 – salget er i gang
Spørsmål?

Mer informasjon om Wabba og våre produkter, finner du i hovedmenyen og nedenfor.